Over ons

 

Van Huffel tuinaanleg en onderhoud staat voor maatwerk, service en betrokkenheid voor de juiste prijs.

Maatwerk
Elke tuin is uniek, zo ook de eigenaren ervan. Met die gedachte als uitgangspunt ontstaan er keer op keer nieuwe en originele ideeën.

Service
Door een flexibele instelling van Van Huffel is het mogelijk dat we samen bepalen wanneer de tuin onder handen wordt genomen. Bovendien is het allereerste gesprek geheel vrijblijvend. En heb je vragen over bijvoorbeeld de verzorging van planten of de behandeling van een terras? Koen van Huffel geeft je graag een antwoord.

Betrokkenheid
Door de passie voor alles wat met tuinen te maken heeft, is Van Huffel erg betrokken bij je tuinproject. Samen met zijn team praat, denkt en zoekt hij met je mee, tot er een duidelijk beeld is van de wensen en behoeften.

Juiste prijs
Een tuin kan nog zó mooi en functioneel zijn, als daar een te hoge prijs tegenover staat, dan is de lol er al snel af. Van Huffel werkt daarom tegen marktconforme prijzen. Het is lastig om prijzen op deze website weer te geven. Dat komt omdat elke tuin uniek is. Kortom: aan elke wens hangt een ander prijskaartje. Neem daarom per e-mail of telefoon contact op en je weet snel wat het je gaat kosten.

U kunt Van Huffel inschakelen voor tuinaanleg, onderhoud en sierbestrating.

Contact

Lijnzaadweg 22
5351 LN Berghem
M: 06 - 13 76 49 12
E: info@vanhuffel.nl

Recente Projecten

Landelijke tuin   Buitenleven
         
             
Modernetuin   Bedrijfstuin
         

Sitemap | Grootheid © 2012